RSM po novom ponúka v ČR a na Slovensku IT a technologické služby

Šiesta najväčšia poradenská sieť na svete sa v ČR a na Slovensku rozrastá o IT spoločnosť Infinity a.s., ktorá má k prvému septembru nový názov RSM Infinity a.s. a preberá jednotnú vizuálnu podobu siete RSM.

Vedľa sesterskej poradenskej spoločnosti RSM Consulting SK, ktorá je členom siete RSM už 5 rokov, sa tak stane ďalším členom rodiny RSM na českom trhu.

RSM Infinity je na trhu viac ako 20 rokov a vždy bola silnou a etablovanou IT spoločnosťou ponúkajúcou kompletné podnikové ICT riešenia pre svojich klientov.

„Na českom trhu formujeme silnú poradensko-technologickú skupinu, ktorá chce ponúkať prvotriedne služby nielen v oblasti transakcií, kde sme tradične veľmi silní, ale tiež v oblasti „každodenného“ poradenstva – teda v oblasti služieb. Outsourcovať všetky nestrategické procesy je dnes veľký trend. Naším cieľom je ponúknuť skutočný one-stop-shop, kde sa na jednom mieste postaráme nielen o účtovníctvo a dane, ale tiež o všetky IT služby našich klientov,“ uviedla Monika Marečková, ktorá je predsedníčkou predstavenstva oboch spoločností.

„V portfóliu RSM v CEE regióne doteraz ICT firma chýbala. Po USA a UK sa tak v Českej republike stávame tretím najväčším centrom pre IT služby v rámci siete RSM. Naším cieľom je rozvoj spoločných produktov pre klientov a vďaka RSM Infinity tak prepájame informačné a komunikačné technológie s tradičným poradenstvom RSM Consulting SK, čo je trend, ktorému chceme ísť naproti.“ spresnila Monika Marečková. Spoločnosť RSM Infinity bude naďalej patriť medzi významných partnerov Microsoftu a ponechá si aj všetky svoje divízie zamerané na cloudové služby, outsourcing IT služieb, divíziu podnikových aplikácií aj vlastný SW development.

„RSM Infinity bude naďalej poskytovať rovnaké služby vo vysokom štandarde, na aký sú klienti zvyknutí. To všetko pod značkou RSM a s novým vzhľadom“, doplnila informáciu Monika Marečková.

Členstvo Infinity v sieti RSM umožní využívať služby a odborné znalosti členských firiem siete RSM vo viac ako 760 pobočkách vo viac ako 120 krajinách.

O RSM Infinity

RSM Infinity a.s. pôsobí na trhu už od roku 1992 a svojím zameraním sa radí medzi spoločnosti poskytujúce profesionálne komplexné služby v oblasti informačných technológií (systémová integrácia, implementácia IS, projektovanie a realizácia sietí, riešenie dátových komunikácií, vývoj aplikačného softwaru, rozsiahle inštalačné projekty a outsourcing).

Spoločnosť RSM Infinity je tiež spoločnosť silných partnerov, ako sú Microsoft, Hewlett-Packard, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Systems, ESET, Symantec, Veeam, Avaya nebo VMware.

Vďaka členstvu v sieti RSM International pôsobí od septembra 2016 pod menom RSM Infinity.

www.rsm.cz

O RSM Consulting SK

RSM Consulting SK a.s. je poradenskou spoločnosťou, poskytujúcou komplexné služby v oblasti daní, účtovného a mzdového poradenstva, oceňovania a management consultingu. Špecializuje sa na fúzie a akvizície, corporate finance a trustové služby.

Na trhu pôsobí od roku 1993 pod názvom TACOMA a.s. Od 1. júla 2011 vystupuje ako RSM Consulting SK a.s. vďaka členstvu v šiestej najväčšej svetovej sieti nezávislých poradenských spoločností RSM International.

O RSM International

RSM je šiesta najväčšia sieť nezávislých auditorských, daňových a poradenských firiem zahrňujúca viac než 120 zemí, 760 pobočiek a viac ako 38 000 pracovníkov po celom svete. Celkový príjem siete je 4,64 mld. USD.

Sieť RSM je hlavným sponzorom a korporátnym podporovateľom súťaže European Business Awards, ktorej cieľom je presadzovať vynikajúcu kvalitu a vyzdvihovať výnimočné úspechy v podnikaní.

www.rsm.global

Autori

Monika Marečková

Managing Partner RSM CZ & SK
Zobraziť detail