Globálne trendy a sila rastu M&A v Európe

Jedna z oblastí, ktorá patrí k silným stránkam skupiny RSM na celom svete, sú fúzie a akvizície. Už len v samotnej Európe pomohla naša sieť v roku 2021 uskutočniť viac ako 600 transakcií, čo predstavuje historické maximum. Tento rok by mal byť napriek súčasným hospodárskym, energetickým a bezpečnostným neistotám podľa všetkých predpokladov v tomto smere opäť nádejný.

Odborníci v rámci RSM z rôznych krajín pripravili o tejto téme veľmi zaujímavý globálny dokument. Zaoberajú sa v ňom trendmi za rok 2021, opisujú súčasnú situáciu z rôznych uhlov a poskytujú aj svoj pohľad na ďalší vývoj a faktory, ktoré by mali v najbližšom období ovplyvňovať nielen oblasť fúzií a akvizícií. Veríme, že informácie v tejto správe budú pre vás zaujímavé a prínosné, aj keď vás momentálne žiadna fúzia ani akvizícia nečaká.

A ak plánujete určitú obchodnú transakciu, neváhajte sa na nás s dôverou obrátiť. Náš tím skúsených odborníkov je tu stále pre vás. Radi odpovieme na otázky a poskytneme nezáväzné konzultácie, ako aj pomoc s celým procesom.

Ak máte akékoľvek nejasnosti, neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre vás.

Report na stiahnutie v anglickom jazyku: European M&A Report

Autori

Lenka Zdražilová

Head of Transaction Advisory Services
Zobraziť detail