Gratulácia národným víťazom European Business Awards

Organizátori prestížnej súťaže European Business Awards (EBA) v júli oznámili toľko očakávaných národných šampiónov súťaže pre rok 2013/2014! A že to porota tentoraz nemala ľahké. Bolo z čoho vyberať. Celkovo bolo nominovaných 2175 spoločností z 34 krajín Európy. Medzi národných víťazov sa prebojovalo 527 spoločností prezentujúcich 31 krajín. Konečným víťazom v hlasovaní verejnosti za Slovenskú republiku sa stala spoločnosť Chemkostav, a.s. Gratulujeme!

O European Business Awards

Organizácia European Business Awards už od roku 2007 zviditeľňuje najinovatívnejšie spoločnosti na starom kontinente tým, že podporuje úspech, inovácie a etiku európskeho podnikateľského prostredia. Hlavným cieľom European Business Awards je podporovať rozvoj silnejšieho a úspešnejšieho podnikateľského prostredia po celej Európe. Prosperita, sociálny systém a systém zdravotnej starostlivosti pre všetkých občanov Európy závisí na tom, aby sme dokázali vytvoriť ešte silnejšie, inovatívnejšie, úspešnejšie, medzinárodné a etické podnikateľské prostredie – také, ktoré je tlčúcim srdcom stále globalizovanejšej ekonomiky.

O RSM Consulting SK

RSM Consulting SK je významnou poradenskou spoločnosťou, ktorá poskytuje komplexné služby v oblasti daní, účtovného a mzdového poradenstva, oceňovania a management consultingu. Špecializujeme sa na fúzie a akvizície, corporate finance a trustové služby. Sieť má 108 členov v 102 krajinách, 702 pobočiek po celom svete a 32 757 zamestnancov vrátane 3 126 partnerov. Pôsobnosť RSM International je známa predovšetkým v Amerike, Ázii a Veľkej Británii. V Slovenskej republike táto sieť doteraz svoje zastúpenie nemala, čo sa so vstupom našej spoločnosti zmenilo. Sme schopní poskytovať celý rad poradenských služieb ako spoločnostiam na lokálnych trhoch, tak aj veľkým medzinárodným klientom. Viac o sieti RSM International na www.rsmi.com. Členské spoločnosti sú zárukou najvyššej kvality. Všetky spĺňajú vysoké nároky a kritériá. Vďaka spolupráci medzi spoločnosťami môžeme ponúknuť vysokú znalosť nielen lokálneho prostredia, ale aj medzinárodných trhov.