NetSuite a Oracle produkty

Najúspešnejší cloudový systém na svete umožňuje ERP a finančné riadenie, elektronický obchod, starostlivosť o zákazníkov a automatizáciu služieb. Údaje ukladá do jedinej komplexnej databázy, takže dôležité informácie máte vždy po ruke.

Všetky dôležité údaje sú pohromade, v jednej komplexnej databáze, vždy ľahko dostupné.
NetSuite Finance / ERP

Riešenie NetSuite pre správu financií poskytuje komplexné účtovné funkcie, ktoré výrazne urýchľujú finančnú uzávierku, ponúkajú efektívnu správu faktúr a výdavkov, zjednodušujú riadenie objednávok a predaja a poskytujú okamžitý prehľad a výkazníctvo pre správu financií spoločnosti. Riešenie ľahko integrujete do svojich existujúcich procesov.

NetSuite Finance / ERP
Lokalizačný balíček NetSuite CZ/SK

Ako lokalizačný partner NetSuite sme vyvinuli nadstavbu systému, ktorá podporuje české a slovenské účtovné štandardy a postupy.

Lokalizačný balíček NetSuite CZ/SK
NetSuite CRM+

Jediná databáza pre výkonné riadenie vzťahov so zákazníkmi. S NetSuite Customer Relationship Management (CRM) zjednodušíte a zrýchlite procesy automatizácie predaja (SFA), marketingu, zákazníckej podpory a služieb.

NetSuite CRM+
NetSuite OpenAir

Riešenie OpenAir je lídrom v oblasti riešení automatizácie profesionálnych služieb (PSA). NetSuite OpenAir podporuje celý cyklus poskytovania profesionálnych služieb ako SaaS (softvér ako služba) – od riadenia zdrojov a projektov cez sledovanie času a nákladov až po projektové účtovníctvo a pokročilú fakturáciu.

NetSuite OpenAir
Ďalšie produkty Oracle

Oracle PeopleSoft Financials je integrované softvérové riešenie poskytujúce aplikácie, ktoré umožňujú efektívny výkon riadenia, podporujú každodenné operácie a implementujú podnikové procesy počas celého ich životného cyklu.

Ostatné produkty Oracle
Vaša kontaktné osoby

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ
Zobraziť detail

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite
Zobraziť detail