Podnikové aplikácie

Vezmite opraty svojho podnikania pevne do svojich rúk. S našimi podnikovými aplikáciami máte vždy úplnú kontrolu nad svojím podnikaním.

Viete, čo, kedy, kde a za koľko.

Naša ponuka zahŕňa nielen robustné systémy ERP, ale aj inovatívny mzdový a personálny softvér Nugget, intuitívnu webovú aplikáciu Payminator na jednoduchú správu daňových zliav a v neposlednom rade aj výkonný nástroj Business Intelligence. S našimi službami sa môžete spoľahnúť na moderné technologické riešenia, ktoré vám umožnia naplno využiť potenciál vašej organizácie a posunúť vaše podnikanie na vyššiu úroveň.

ERP

Poskytovanie podnikových informačných systémov, podnikových aplikácií a služieb systémovej integrácie považujeme za nepretržitý proces podpory zákazníkov. Podporujeme a pomáhame vám nielen v rozhodovacích fázach pri výbere jednotlivých komponentov informačného systému a integrácii vybraných riešení so zaručenou funkčnosťou a prevzatím rizík, ale vás aj sprevádzame priebežným vývojom informačných technológií.

ERP
BI – Business intelligence

Produkty v tejto oblasti integrujú a spracúvajú údaje zo všetkých možných dátových zdrojov a poskytujú relevantné a okamžité informácie o fungovaní firmy, preddefinované reporty, ad hoc reporty.

Business Intelligence
Nugget SW

Nugget SW je profesionálny systém, ktorý v plnom rozsahu pokrýva personálnu správu, spracovanie miezd a hodnotenie zamestnancov. Vďaka individuálnemu prístupu a viacerým modulom dokážeme splniť aj tie najnáročnejšie požiadavky klientov. Do šiestich týždňov môžete spustiť ostrú prevádzku.

Nugget SW
Vaša kontaktná osoba

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ
Zobraziť detail

Marta Rosová

Head of Nugget SW
Zobraziť detail

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite
Zobraziť detail

Martin Stránský

Head of Business Applications
Zobraziť detail