ERP

Dokážeme vyhovieť požiadavkám stredných a väčších spoločností. Špecializujeme sa na implementáciu a údržbu systému Microsoft Dynamics NAV a Dynamics 365 Business Central a NetSuite.

Čo je ERP Systém?

Systémy plánovania podnikových zdrojov (z anglického ERP, čiže Enterprise Resource Planning) sa začínajú zdieľanou databázou obsahujúcou informácie, ktoré každá firma potrebuje na zvládnutie svojich základných procesov. Od účtovníctva a financií cez sklady, zásoby a výrobu až po spracovanie objednávok a riadenie ľudských zdrojov. Na základe týchto zdieľaných dát systémy ERP pridávajú rôzne moduly na automatizáciu a integráciu pracovných tokov, sledovanie a analýzu operácií a podporu rýchlejšieho a múdrejšieho rozhodovania.

Dodávky podnikových informačných systémov, podnikových aplikácií a služby systémovej integrácie chápeme ako trvalý proces podpory zákazníka nielen vo fázach výberu jednotlivých komponentov IS v integrácii vybraného riešenia vrátane garancie funkčnosti a prevzatia rizík, ale aj v neustálom rozvoji vášho podnikania s prepojením IT.

Dokážeme vyhovieť požiadavkám stredných a väčších spoločností. Špecializujeme sa na implementáciu a údržbu systému Microsoft Dynamics NAV a Dynamics 365 Business Central a NetSuite. Sme autorizovanými partnermi spoločnosti Microsoft a Oracle NetSuite. Pre NetSuite sme navyše vytvorili lokalizačné balíčky pre Slovenskú a Českú republiku, vďaka ktorým budú vaše výkazy plne v súlade so slovenskými a českými účtovnými predpismi.

Oba ERP systémy umožňujú riadiť dôležité obchodné procesy, rýchlo reagovať na zmeny a vyťažiť maximum z vašich aktivít a prostriedkov. Radi vás bližšie oboznámime s produktmi zastrešujúcimi pokročilé integrované informačné systémy pre stredné a veľké spoločnosti.

Premýšľate nad tým, či je ERP systém vhodný pre váš podnik, alebo ste už v procese výberu ERP a ste v rozpakoch, aké všetky informácie pre správny výber potrebujete? Neváhajte sa na nás v prípade otázok obrátiť.

Vaša kontaktné osoby

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite
Zobraziť detail

Martin Stránský

Head of Business Applications
Zobraziť detail